STOLPEFRITT

- TIDLØST OG ELEGANT

STILRENT

Dette lekre stolpefrie glassrekkverket er tidløst, minimalistisk og passer nær sagt til alle stilarter, både innendørs og utendørs. Med vår løsning får du panoramautsikten mange drømmer om.

Rekkverksystemet er testet med glass plassert i bunnskinne ved produsentens laboratorier i Tyskland. Systemet er godkjent og sertifisert i henhold til Norsk Standard NS3510:2015 byggekategori A,C1. Det betyr at Easy Glass er godt innenfor kravet om linjelast på 1KN/m hvor deformasjonen maks skal være 50mm. Det gir deg en forsikring om at du handler et glassrekkverk som er sikkert. Hør med oss hvilket system som passer best til ditt behov.

GODKJENNINGER

Vi møter alle de strenge sikkerhetskravene til både EU og norske myndigheter. Dette gjelder alle tjenester og produkter vi leverer, samt vedlikeholdsprodukter. Vi leverer glasset som er typegodkjent kundens behov.

HØY KVALITET- UTE SOM INNE

Med Easy Glass går estetikk og sikkerhet hånd i hånd. Systemet har gjennomgått omfattende testing ved laboratoriene til Q-railing i Tyskland. Easy Glass egner seg også veldig godt til parapeter da systemet er godkjent for høyder inntil 10 meter hvor det tåler en linjelast på 1KN/m med 800mm høyt glass. For høyere høyder benyttes tykkere glass typegodkjent for nettopp dette. 

EASY GLASS

Easy Glass inkluderer skinne med toppmontering, samt matchende endestykke- og gummisett.  Glassene som benyttes til dette systemet er sikkerhetsherdet laminerte glass med glasstykkelsen 16,76mm. Materialvalget på skinne og håndløper er eloksert aluminium med børstet finish. Glassrekkverket kommer med standard fargene sølv eller antrasitt grå (RAL7016). 

VASKES 2 GANGER I ÅRET

MÅLTILPASSET

LAGET FOR VESTLANDSVÆR

FORNØYD

ØNSKER DU TILBUD PÅ STOLPEFRITT REKKVERK?

Vi er raske med tilbakemelding – Skriv gjerne litt om hva du ønsker pris på. Vi kommer på en gratis befaring.

Åpnent fra 08.00-16.00

Addresse:  Pålsneset 2