KYSTGJERDET

- KLASSISK STIL I HØY KVALITET

VEDLIKHOLDSFRITT

Vedlikeholdsfritt rekkverk i PVC fra Kystgjerdet er et produkt av høy kvalitet som appellerer like mye til øyet som rekkverk av tre, men du slipper vedlikeholdet! Vi monterer rekkverket på balkongen, i trappen eller langs brygga. 

TETT ELLER ÅPENT?

Vi leverer både rekkverk og levegg. Leveggen er tett og hindrer innsyn. Rekkverket er åpent. Kanskje du ønsker en port til rekkverket også? Eller et klassisk stakittgjerde? Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen til ditt behov.

SE FORSKJELLEN

TETT LEVEGG

Tett levegg egner seg godt for hindring av innsyn til tomten. Levegger leveres i mange høyder, både med pynt på toppen og uten. Alle seksjoner kan tilpasses  under montering.

 

ÅPENT REKKVERK

Våre PVC rekkverk leveres både for jordmontering, og toppmontering på mur/tre. Vi har også stolper for utenpåliggende montering og skrått underlag

2 FARGER

Velg mellom hvit eller grå utførelse.

VEDLIKEHOLDSFRITT

MÅLTILPASSET

LAGET FOR VESTLANDSVÆR

FORNØYD

SE NYLIGE OPPDRAG: REKKVERK OG LEVEGGER FRA FACEBOOK

Se feeden vår fra Facebook. Her legger vi ut oppdrag vi nylig har gjort nylig. Hvis du ønsker å se hele arkivet så klikk på facebook-ikonet i feeden.

SE NYLIGE OPPDRAG: REKKVERK OG LEVEGGER FRA FACEBOOK

Se feeden vår fra Facebook. Her legger vi ut oppdrag vi nylig har utført. Hvis du ønsker å se hele arkivet så klikk på facebook-ikonet i feeden.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Vi er raske med tilbakemelding – Skriv gjerne litt om hva du ønsker pris på. Vi kommer på en gratis befaring.

Åpnent fra 08.00-16.00

Addresse:  Pålsneset 2 – 5337 RONG